Exile Thermische Filmprinters

Exile

  • De Exile Techsetter 2 droge filmprinter
  • De Exile LiberatorXE droge filmprinter
  • De Exile Techstyler droge filmprinter
  • De Exile LiberatorGMAX droge filmprinter
  • De Exile Techsetter 2 droge filmprinter
  • De Exile LiberatorXE droge filmprinter
  • De Exile Techstyler droge filmprinter
  • De Exile LiberatorGMAX droge filmprinter
 

EXILE Technologies Thermische Printers

De EXILE Technologies Thermische Printers zijn wat vroeger voor onmogelijk werd gehouden. De printers leveren direct kant en klare film met een densiteit van 4 of hoger. Dit zonder chemicali├źn, toners of inkten.

De belichter print direct op een warmte gevoelige film. De maatvoering en registratie van de onderlinge films is uitstekend en blijft binnen de 0,01%.
De Liberator XE en de TechSetter2 worden met een Professionele Harlequin Rip geleverd. FM Rasters voor hoog gedetailleerde foto's en Media saving om de film automatisch te vullen met beeld.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar zowel als verschillende breedten.

 

 

EXILE TECHSETTER2

De Exile Tech TechSetter2 heeft een Plot grootte van 360 x 660 mm maximaal.

De print snelheid is hoog, 500 mm per minuut!

TechSetter2

De EXILE Techsetter2 folder

 

De Exile Technologies Liberator

De Exile Tech Liberator is beschikbaar in de breedten 18" met 46,35 cm brede film, 28" met 72,4 cm brede film,
36" met 91,44 cm brede film, 42" met 106,68 cm brede film en 54" met 137,16 cm brede film.

 

EXILE Liberator XE:

Een 1200 x 1200 dpi afdrukresolutie en uitstekende registratie zijn eigenschappen van de LiberatorXE.
Tot een rasterfijnheid van 40 lijnen/cm worden uitstekende resultaten behaald. De afdruksnelheid bedraagt bij 1200 dpi ongeveer 8 cm/minuut. De LiberatorXE maakt gebruik van Harlequin RIP software v. 10.0.

LiberatorXE

 

EXILE Liberator GMAX:

Een 1200 x 600 dpi afdrukresolutie en uitstekende registratie zijn eigenschappen van de LiberatorGMAX.
Tot een rasterfijnheid van 30 lijnen/cm worden uitstekende resultaten behaald. De afdruksnelheid bedraagt bij 1200 x 600 dpi ongeveer 8 cm/minuut. De LiberatorGMAX maakt gebruik van Harlequin RIP software v. 10.0.

LeberatorGMAX

 

EXILE Liberator GS:

Een 800 x 400 dpi afdrukresolutie en uitstekende registratie zijn eigenschappen van de LiberatorGS.
Tot een rasterfijnheid van 30 lijnen/cm worden uitstekende resultaten behaald. De afdruksnelheid bedraagt bij 800 x 400 dpi ongeveer 14 cm/minuut. De LiberatorGS maakt gebruik van Harlequin RIP software v. 10.0 (alleen Windows).

De EXILE Liberator folder

 

EXILE TechStyler:

Een 600 x 600 dpi afdrukresolutie en uitstekende registratie zijn eigenschappen van de TechStyler.
Tot een rasterfijnheid van 30 lijnen/cm worden uitstekende resultaten behaald. De afdruksnelheid bedraagt bij 600 x 600 dpi ongeveer 16 cm/minuut. De TechStyler maakt gebruik van Harlequin RIP software v. 10.0.

TechStyler

 

De EXILE TechStyler folder

 

Hoge kwaliteit:

De EXILE Technologies thermische film is gemaakt om een hoge kwaliteit plaat te kunnen maken. De film heeft een stevige krasbestendige drager. Na plaatselijke verwarming door de lineaire afdrukkop ontstaat er een kleine zwarte punt op de film. Deze punt heeft een scherpe randtekening en hoge UV dekking (UV >4). Doordat de lineaire afdrukkop zeer lokaal verwarmt blijft de film vlak en zal deze niet vervormen. ENM Electronische Nib Management maakt de kwaliteit van de geproduceerde raster puten zelfs nog hoger.

Het elektronisch gecontroleerde transportmechanisme (CLR - Closed Loop Registration) in combinatie met de hoge film stabiliteit staan garant voor een uitstekende registratie nauwkeurigheid van 0.01%, dit is 0.05 mm op een film van 50 centimeter lengte. In de praktijk zullen er zich geen problemen voordoen om de verschillende drukkleuren passend over elkaar heen te drukken.

De film:

De film heeft een dikke drager (0,125 mm), waardoor ze tijdens het gebruik minder snel zal beschadigen. De film blijft in een gebruikelijk filmarchief meerdere tientallen jaren goed. De film wordt geleverd op rollen van minimaal 60 meter. De rollen kunnen bovendien bij daglicht in de printer geplaatst worden.

Het milieu:

Het proces is geheel chemieloos, geen ontwikkelaar, geen  verbruiksartikelen als toners of inkten, alleen de thermische film is nodig in de printer. Dit alles, samen met het feit dat de film gewoon met het normale bedrijfsafval kan worden afgevoerd, maakt dat met de EXILE filmprinter een milieu vriendelijke oplossing gerealiseerd wordt.

Wilt u weten of de EXILE printer voor u een goede oplossing kan zijn, dan kunt u een bestand voor proeffilms aan ons sturen, wij komen hier dan zo snel mogelijk bij U op terug!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CtP Support is een enthousiaste onderneming met specialisten die altijd klaar staan om grafische bedrijven te helpen met het optimaliseren, onderhouden en repareren van apparatuur, software systemen en gebruiksmaterialen.